Rensa butiken
Från Vendre Help
Version från den 13 mars 2012 kl. 23.35 av 81.230.13.69 (Diskussion) (Skapade sidan med 'Rensa butiken '''OBS! Tänk på att om du tar bort datan kommer den att försvinna permanent''' Om du har råkat ta bort information som inte skulle raderas kan du kontakta oss...')
Rensa butiken
OBS! Tänk på att om du tar bort datan kommer den att försvinna permanent
Om du har råkat ta bort information som inte skulle raderas kan du kontakta oss så brukar vi kunna hämta tillbaka informationen. Ordinarie konsulttaxa debiteras då.
Om du av någon anledning skulle vilja tömma butken på information går du till Inställningar -> Rensa butiken. På denna sida väljer du sen genom att kryssa i boxarna framför respektive område i butiken vilken information som ska raderas. Vill du exempelvis enbart radera Order klickar du i "Order" och klickar på knappen "Rensa". Sidan laddas nu om och den information du markerat är raderad.